Post by warsrogadpineck on Feb 11, 2022 20:07:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Nii ja na
TORE
Mäng on suurepärane, kuid TOHUTU reklaamide hulk on VÄGA tüütu. Mängu desinstallimine lõppes.
Vahest mängin ikka xD
My Talking Tom Kasual yvd
My Talking Tom Casual cwj
Minu lapsed armastavad Tomi ja tema häält.
Mäng on suurepärane, kuid liiga palju reklaamisid on äärmiselt ärritavad hüpikaknad iga tegevuse jaoks, mille peate kõigepealt reklaami vaatama
Мой Говорящий Том Казуальные dmge
petselt hea mäng oooiiieee
Tahaksin mängule rohkem anda... Aga ma näen pidevalt lisa ripsmetušši kohta... Ja kuna see on lasterakendus... See võib panna nad mõtlema, et nad saavad olla ilusad ainult siis, kui nad on meikivad... Ja ma ausalt vihkan seda! Mu nõbu tunneb end juba, et ta on kole ja ta on 7! tänu sellistele lisadele... Et ta tunneb end nii... Palun olge tähelepanelik... Ja kui peate selliseid liite panema... Palun lisage isased samuti... Mitte ainult naised ei meiki... Palun arvesta sellega tulevikus
Mul on selle mänguga probleeme, see mäng jääb minu tahvelarvutis maha ja on natuke masendav seda öelda 2. Iga kord, kui massaaž tuleb nagu ma tahan magada vannitoa nälg jne 3. Väikelapse vanuses tundub, et see tõrge võib olla väga väiksem nagu uus sündinud Loodan, et seda uuendatakse ka
Sa tead lõuna lõuna lõuna lõuna lõuna lõuna kuidas selle sees midagi mängida mõned sõnad mulle meeldib see mäng on loll pea sul on mõni mäng staar täht täht täht sa
Väga äge See app on nii hea et tõmmake kindlasti kiik see app
tere, see on mu telefonis, sest minu tahvelarvutis peate midagi ostma, enne kui saate üle vaadata, nii et jah... see oli päris lõbus, kuid uus ikoon häiris mind, kui tavaliselt õnnelik tom muutus praeguseks, ma kartsin ma ei saanud sellest kunagi teada enne, kui kontrollisin desinstallitud rakendusi ja see šokeeris mind ja nägin halbu unenägusid. Arvasin, et ta tapab mu kuidagi. Ainus viis magama jäämiseks oli KUSTUTAMINE TOMIL PILVEST, nii et jah, ka põhjus, miks ma eemaldasin, on korduv ajakava
My Talking Tom. Tere kutid! Ma olen Tom. Te olete ilmselt kuulnud mind, eks? Ma olen juht gang. Alfa kass. Big Kahuna! Meie app stuudio on esimene samm teel
See mäng on väga õnnelik ja tore.
Parim mäng ültse mul level 50
Super Aare täitsa aare
Jah,!!!!!!!
마이토킹톰 (My Talking Tom) 캐주얼 게임 zrnx
See on hämmastav rakendus! Ja tõsiselt, VÄGA VÄGA!!! on mõned vead, mis ma leidsin ka....aga see oli kaua aega tagasi ja nüüd on see kõik paranenud! Aga mulle see Tomiga robot väga ei meeldi...Ajapikku hakkab tüütama, aga peale selle on see ILUS, suur aitäh selle lemmiklooma eest ja ma jätkan tema eest hoolitsemist. UwU
Aasta lõpuks on FF kristallkroonika uusversioon | Androidsis
Põnev mäng
❤❤❤💛💛💛💚💚💚💙💙💙💗💗💗💖💖💖💟💟💟💝💝💝💘💘💘💓💓💓💞💞💞👌👌👌😊😊😊😀😀😀😁😁😁☺☺☺😄😄 😄😉😉😉
Ei ole vastuvõetav, et rakenduses on nii palju reklaame
Olen mitu korda alla laadinud ja rääkimist mänginud. See muutub iga päevaga tõesti igavaks. Tom ei saa isegi diivanil istuda, televiisorit vaadata ega isegi harjata ega külmkappi avada. Ma arvan, et mäng muutuks põnevamaks, kui need funktsioonid oleksid saadaval. Palun vaadake seda. Kui võrrelda tomi rääkimist rääkiva tomi 2-ga, siis on 2. rääkimine palju põnevam, kuid erinevalt minu linnamängudest muutus see päev-päevalt igavaks. Mängu huvitavaks muutmiseks jätkake uute funktsioonide värskendamist ilma $
I Hope you enjoyedsubscribe: www.youtube.com/c/Youtuber14EdelmarAnthonyGoals ~3~ Likes?
Ma armastan seda mängu ja ma armastan oma sõpru 😘😘😘😘😘💗💗
Dynamons World રોલ પ્લેઇંગ yymr
Lahe oli
See on väga atraktiivne mäng, ma tean, et olen praegu 12-aastane, kuid mul on seda lõbus mängida. Saate seda paremaks muuta mõne muu valikuga, nagu reisimine ja palju muud.
My Talking Tom on meelelahutuslik ja positiivne venekeelne mängurakendus Androidi ... (Androidis 1 miljard ja iOS -is üle 500 miljoni)! On võimatu arvutada,
Kehv
Väga armas teada saada, et tasuta rakendus on teie kaardilt 99 dollarit tasu võtnud. Lasin oma lapselapsel 4 tasuta versiooni mängida, et teada saada, et see on minult tasu võtnud ja Google keeldus raha tagastamast. Ma taotlesin seda vaid paar tundi pärast selle tegemist. Igas rakenduses peaks kehtima vähemalt 24-tunnine tagasimakse eeskiri.
Alguses on nats nõme aga pärast läks juba ägetaks